VAN / BAŞKALE - Bilgeç Ortaokulu

May

Onur KAYMAK koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Tübitak Bilim Fuarı sergisi başarıyla düzenlendi.Okulumuz bünyesinde yaptığımız projelerimiz sergiyi gezenler tarafından ilgiyle izlendi.

May

Okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Emre SELÇUK ve Türkçe öğretmeni Onur KAYMAK önderliğinde düzenlenen program öğrencilerin danslarıyla,şarkılarıyla ve şiirleriyle renkli görüntülere sahne oldu. Törende emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

VAN VALİLİĞİ VE VAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ tarafından başlatılan "Van Okuyor" projesi kapsamında başlatılan okuma projesine okumuz olarak tam destek veriyoruz. Belirlenen zaman dilimlerinde tüm okul olarak kitap okuyoruz.Öğrencilerimizi kitap okumaya teşvik ediyor ve kitap okuma alışkanlığını kazandırmayı amaçlıyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı okulumuz sınıf öğretmeni Merve ERCAN koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilen programda hüzün ve coşku bir arada yaşandı. Aziz Şehitlerimiz anısına 1 dk lık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başlayan törende Türkçe öğretmenimiz Onur KAYMAK´ın günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasıyla devam etti. Öğrencilerin okudukları şiirler ile ve gösterilen kısa filmlerle zaman zaman duygusal anlar yaşansa da coşku ve gurur hakimdi.Törende emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize gönülden teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmeni Onur KAYMAK koordinatörlüğünde düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı´nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u anma programı coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başlayan program Müdür Yardımcısı Alican ÖZCAN´ ın konuşması ile devam etti.Okulumuz öğrencilerinin şiir okuma, türkü okuma , bayrak gösterisi gibi çeşitli etkinlikleri ile düzenlenen programda coşku ve gurur hat safhadaydı. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ve son olarak tek temennimiz Akif´in de dediği gibi Allah bu millete bir daha  İstiklal Marşı yazdırmasın...